marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

CSU CRAIOVA – FCSB, SE JOACA DUMINICA, PE STADIONUL DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Stiinta mai vine o data la Drobeta Turnu Severin pentru un meci istoric. Anuntul a fost facut astazi de oficialii CSU Craiova, care spun ca meciul cu FCSB il va disputa pe stadionul municipal de la noi, duminica, 29 octombrie, de la ora 20.45. Asta intrucat inaugurarea arenei din Craiova a fost amanata pentru inceputul lunii noiembrie.

AC MILAN PE STADIONUL DIN SEVERINMotivul pentru care meciul cu FCSB se va juca la Severin este acela că lucrările de recepție la noua arenă din Craiova nu au fost finalizate.

„Deși toate părțile implicate au muncit contra-cronometru pentru ca recepția stadionului să se facă în termenul celor 5 zile de dinaintea următorului meci prevăzut de ROAF pentru anunțarea schimbării stadionului considerat „acasă”, vă anunțăm cu regret, dar și cu un strop de bucurie că nu le vom face onoarea marii inaugurări unor rivali, că vom juca încă o dată în vestul Olteniei, la Severin. Suntem siguri că oltenii din Mehedinți, Dolj și din celelalte trei județe vor umple și stadionul de lângă Dunăre, duminică seara, așa cum l-ar fi umplut și pe cel de lângă Jiu.”, au anuntat oltenii pe site-ul oficial al CSU.

Compania Națională de Investiții a anuțat că a demarat recepția la terminarea lucrărilor de pe noul stadion al Craiovei, iar procesul va dura câteva zile. Recepția a început luni, 23 octombrie, dar nu va fi gata pana duminica.. In aceste conditii, meciul dintre CS U Craiova și FCSB, programat să se dispute duminică, de la ora 20:45 pe stadionul municipal din Drobeta Tunru Severin.  Casele de bilete de la stadion vor fi deschise începând de sâmbătă, cu program 12-18, iar duminică de la 12 până la ora meciului.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top