miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CUM A ÎMPĂRŢIT CONSILIUL JUDEŢEAN BANII JUDEŢULUI

Consiliul Judeţean Mehedinţi a aprobat miercuri, bugetul anului 2016, sume importante de bani fiind alocate pentru continuarea lucrărilor la Muzeul Regiunii Porţile de Fier, la DJ 670 Negoieşti – Floreşti, a DJ 671 –  în localitatea Jirov, dar şi pentru studiul de fezabilitate al Stadionului „Angelescu” din Drobeta Turnu Severin care ar urma să fie reabilitat cu fonduri europene.

cj mehedinti

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, în anul 2016, ar urma să se asfalteze 30 de kilometri de drum judeţean, pentru care s-au alocat bani în şedinţa de miercuri.

„Am alocat pentru investiţii în drumurile judeţene şi sperăm să asfaltăm 30 de kilometri anul acesta suma de 22 000 000 lei. De asemenea, am alocat suma de 6 000 000 lei pentru întreţinerea drumurilor judeţene, care sunt asfaltate şi au nevoie de întreţinere în cursul acestui an. Pe de altă parte, astăzi am aprobat în Consiliul Judeţean depunerea a şase cereri de finanţare, pe Programul Transfrontalier România – Serbia. Din punctul meu de vedere, cel mai important proiect din cele şase este reabilitarea Stadionului „Angelescu”, fostul „1 Mai”, care după ce va fi reabilitat se va adresa în primul rând elevilor de la şcolile şi liceele din Drobeta Turnu Severin, care vor avea acces gratuit pe stadion.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Tot în cadrul şedinţei de miercuri, Consiliul Judeţean a alocat suma de 900 000 lei Episcopiei Severinului şi Streahaiei şi altor lăcaşe de cult din judeţ.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top