duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CUM VREA MARIUS SCRECIU SĂ FIE CONDUS PSD, FĂRĂ VICTOR PONTA PREȘEDINTE

Președintele PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Sreciu, consideră că partidul ar trebui să fie condus de Rovana Plumb, după ce Victor Ponta a renunțat la toate funcțiile, dar deciziile politice să fie luate de o conducere colectivă.

marius-screciu-300x199Soluția propusă de Marius Screciu, în calitate de președinte al PSD Drobeta Turnu Severin, vine în contextul în care Victor Ponta a renunțat la toate funcțiile din PSD.

„Victor Ponta a făcut un pas lateral, iar în acest moment se impune luată o decizie. Eu sunt convins că în instanţă Victor Ponta îşi va dovedi nevinovăţia şi se va reîntoarce în fruntea PSD-ului, partid, alături de care a făcut foarte multe lucruri bune pentru România, iar Victor Ponta a dovedit că este un bun premier pentru ţară. Cât priveşte asigurarea interimatului, este urgent să se ia cât mai rapid o decizie, eu cred cea mai bună variantă de conducere ar fi cu Rovana Plumb preşedinte, iar deciziile politce să fie luate alături de o conducere colectivă”, a precizat şeful PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de „a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere” în PSD, până la momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care îi sunt aduse în justiţie.

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, în dosarul în care este urmărit penal, alături de Dan Şova. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top