sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CURSURILE IN SCOLILE DIN MEHEDINTI SE DESFASOARA CONFORM PROGRAMULUI, LUNI

Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti, Mirela Pintea, a transmis duminica seara, ca in perioada codului portocaliu de ger si ninsori, in toate scolile din judet, programul nu a suferit modificari, precizand totodata ca acolo unde situatia o impune, se vor lua masuri punctuale.

isj“Mâine, 26.02.2018, în unitățile de învățământ din județul Mehedinți activitatea instructiv-educativă se va desfășură conform programului normal, în condiții de iarnă.

Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți va monitoriza cu atenție evoluția condițiilor meteorologice și demersurile întreprinse de către unitățile de învățământ în vederea asigurării condițiilor optime participării elevilor la cursuri pentru a decide, cu operativitate, în funcție de situația vremii, asupra măsurilor punctuale ce se impun.”, pecizeaza inspectorul scolar general.

Precizarea a fost facuta in contextul in care in mai multe judete si Capitala, s-a luat decizia ca scolile sa fue inchise luni si marti, avand in vedere codul portocaliu instituit de meteorologi, care vizeaza ninsori abundente, viscol si ger.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top