miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DE 8 MARTIE, POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ AU OFERIT FLORI ÎN VAMA PORŢILE DE FIER I

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară sâmbătă au fost „amendate” cu flori la frontieră. De 8 Martie, poliţiştii de frontieră severineni au fost atenţi cu șoferițele sau pasagerele care au tranzitat Punctul de Trecere a Frontierei “Porţile de Fier” I.

flori 4

După ce le-au cerut actele la control, oamenii legii le-au au oferit flori femeilor care s-au prezentat pentru efectuarea controlului pentru trecerea frontierei, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire.

„Ne bucură privirea şi exprimă sentimente. Se oferă în dar şi poartă diverse semnificaţii. Aduc plăcere şi zâmbet. Ne sensibilizează şi sunt însoţite de cuvinte frumoase. Vorbim despre flori. Flori dăruite de poliţiştii de frontieră mehedinţeni din Punctul de Trecere al Frontierei Porţile de Fier I   tuturor doamnelor şi domnişoarelor care au călătorit în Serbia sau au intrat în România în ziua de 8 Martie”, spune comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

  Indiferent de naţionalitate, că sunt românce sau sârboice a devenit o tradiţie deja, ca doamnelor şi domnişoarelor  care tranzitează  frontiera româno-sârbă să le fie dăruite flori în semn de respect şi preţuire de către poliţiştii de frontieră din Mehedinţi.

 Tania, o adolescentă din Serbia, venită în vizită în România fost emoţionată şi  plăcut surprinsă de gestul poliţiştilor de frontieră. Spune că este un gest frumos, de suflet, din suflet şi pentru suflet. Doamna Mihaela din Turnu Severin spune că oferirea unei flori este un semn de nobleţe sufletească, iar florile sunt un simbol al admiraţiei, afecţiunii şi apropierii între oameni.  Sunt două dintre femeile care au dorit să-şi exprime gândurile faţă de gestul poliţiştilor de frontieră.

 „Flori, zâmbete, respect şi preţuire oferite tuturor femeilor. Astăzi la Drobeta Turnu Severin primăverii i-a fost permisă intrarea în ţară. Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi le doresc tuturor femeilor o primăvară frumoasă !”, a mai spus comisarul şef Valeriu Pera.

 Gestul poliţiştilor de frontieră a reuşit să aducă un zâmbet de bucurie pe chipul participantelor la trafic. Toate femeile au spus că sunt plăcut impresionate şi că se bucură că au fost oprite pentru a primi o floare.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top