duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DE PAŞTE, AM MÂNCAT DE TREI ORI MAI MULT. GUNOAIELE VORBESC DE LA SINE

Peste 380 de tone de gunoaie a strâns firma de salubritate după primele două zile de Paşte din municipiu, cantitatea fiind de trei ori mai mare decât în zilele normale.

gunoaieDirectorul societăţii de salubritate din Drobeta Turnu Severin, Mirel Damian a declarat maţi că după primele două zile ale sărbătorilor pascale, angajaţii firmei au strâns 300 de tone de resturi de la asociaţiile de proprietari şi de la casele din municipiu, alte 73 de tone de gunoaie fiind ridicate de la agenţii economici.

De asemenea din zonele de promenadă ale municipiului şi de pe străzi s-au strâns nouă tone de gunoaie în urma măturatului stradal, cantitatea fiind de trei ori mai mare decât în zilele normale, deoarece consumul a fost mai mare în zilele de sărbători.

Din punctul de vedere al comisarilor Gărzii de Mediu suntem însă disciplinaţi şi păstrăm curăţenia acolo unde facem grătare în locurile neamenajate în acest sens, din grija autorităţilor

DSCF4810Şeful Gărzii de Mediu Mehedinţi, Cătălin Tutilescu a declarat că echipele instituţiei au desfăşurat atât de 1 mai cât şi în preajma sărbătorilor pascale mai multe controale în zonele limitrofe municipiului Drobeta Turnu Severin, acolo unde locuitorii oraşului merg la iarbă verde, la grătar.

“S-au aplicat avertismente. Au fost cazuri la Mraconia, Schitul Topolniţei, unde proprietarii închiriază spaţiile verzi. Oamenii au fost avertizaţi să strângă resturile. S-a verificat apoi şi nu au fost probleme.”, a declarat Tutilescu.

Dacă mă întrebaţi, ar fi culmea să fi fost amendaţi oamenii, în condiţiile în care nu există locuri amenajate pentru campare. De altfel legea picnicului este una dintre cele mai mari anomalii, greu de pus în aplicare şi de autorităţi.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top