vineri , 30 iulie 2021
NEWS ALERT

DEPUTATUL ION CUPĂ ÎŞI ANUNŢĂ DEMISIA DIN PNL

Deputatul liberal de Gorj, Ion Cupă a anunţat luni, printr-un comunicat de presă că urmează să demisioneze din PNL, alăturându-se astfel altor şase parlamentari PNL, care resping fuziunea PNL-PDL, dar şi aderarea la PPE.

Deputatul Ion Cupă a anunţat că demisionează din Partidul Naţional Liberal ca urmare a abandonării de către conducerea acestuia a identităţii politice, a istoriei, a tradiţiilor sale politice şi organizatorice.

Ion-Cupa-300x199„Am decis ca astăzi să îmi depun demisia din Partidul Naţional Liberal. Este o decizie grea, însă ceea ce se întâmplă astăzi în PNL şi direcţia în care se îndreaptă partidul fac ca eu să nu mă mai regăsesc în acest partid. PNL, aşa cum îl ştim cu toţii nu mai există, după ce conducerea sa a decis abandonarea identităţii politice, a istoriei, a tradiţiilor sale politice şi organizatorice.”,se arată în comunicatul remis mhalert.ro.

Cupă consideră fuziunea PNL-PDL drept o „manevră politică sinucigaşă”.

„Această manevră politică sinucigaşă îşi va arăta consecinţele pentru PNL în perioada următoare, în care cetăţenii vor fi cei care vor sancţiona aceste derapaje. Electoratul a mai sancţionat o dată deciziile luate de conducerea PNL, însă aceştia se pare că nu învaţă din erorile comise”, se mai arată în comunicat.

Deputatul a precizat că pleacă din PNL cu „un sentiment de amărăciune, în special după ultimul Congres, al cărui rezultat era deja stabilit”.

“Jocurile au fost făcute cu privire la acest Congres de către cei din conducerea actuală pentru a ieşi cum le-a convenit lor.”, mai susşţine deputatul liberal.

Ion Cupă a adăugat că „în PNL nu se mai poate vorbi despre liberalism după trecerea la PPE şi fuziunea cu PDL.

„Eu unul sunt şi voi rămâne liberal şi voi continua să promovez ideologia în care cred şi care mă reprezintă”., a conchis deputatul de Gorj.

Ion Cupă a aderat la Grupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu, în data de 12 iunie.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top