miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DESCINDERI ALE POLIŢIŞTILOR DE FRONTIERĂ ÎN TREI JUDEŢE. SUNT VIZAŢI MEMBRII UNUI GRUP INFRACŢIONAL CARE DEŢIN FABRICI CLANDESTINE ŞI DEPOZITE DE ALCOOL ŞI ŢIGĂRI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UP DATE 14,30 Au fost efectuate percheziţii domiciliare la un număr de 38 de adrese din municipiul Turnu Severin, 9 adrese din localitatea Topleţ (jud Caraş Severin) şi 2 adrese  din municipiul Craiova, judeţul  Dolj, în aceste locaţii existând suspiciuni că sunt depozitate ţigări de contrabandă şi cantităţi însemnate de alcool care urmau a fi valorificate în mod ilegal.

În urma acţiunilor desfăşurate s-au descoperit 3150 de pachete cu  ţigări, 14 kilograme de tutun vrac, foiţe de hârtie pentru fabricarea tigaretelor, un aparat electric pentru fabricarea ţigaretelor, peste 150 litri de alcool, 2 arme letale şi muniţie de razboi.

În acest moment sunt în curs de desfăşurare percheziţii în alte 4 locaţii.   Cercetările continuă iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi, sub coordonarea procurorului DIICOT Mehedinţi, efectuează descinderi la această oră în trei judeţe: Mehedinţi, Dolj şi Caraş Severin, fiind efectuate 38 de percheziţii domiciliare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAcţiunea vizează combaterea contrabandei şi evaziunii fiscale.

Se acţionează pe două paliere, unul vizează produsele accizabile introduse ilegal în România, cât şi pe linia depistării depozitelor clandestine de tutun şi alcool care se fabrică în România.

Oamenii legii au mandate de aducere pentru 40 de persoane, membre ale grupării infracţionale din Mehedinţi, care acţiona şi în celelalte două judeţe.

Până la această oră s-au efectuat percheziţii în localităţile Şimian, Schela Cladovei, Baia de Aramă, Topleţ (Caraş Severin).

Acţiunea se derulează şi cu sprijinul unor efective sporite de la jandarmi.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top