duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DISTRACŢIE ŞI VOIE BUNĂ DE ZILELE ORŞOVEI

Orşovenii au parte de un sfârşit de săptămână plin de voie bună şi distracţie fiindcă sunt programate o serie de evenimente cu ocazia Zilelor Orşovei.

DSCF9198

Comercianţii şi-au întins tarabele în centrul oraşului, iar mititeii şi fripturile sfârâie pe grătare. Din meniu nu lipseşte, evident, nici peştele de toate sortimentele şi pentru toate gusturile.

peste

Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar pentru prichindei comercianţii din toate colţurile ţării au adus dulciuri şi jucării de toate felurile.

Şi cum vara este pe sfârşit, la Orşova au venit şi câţiva comercianţi de blănuri, spre încântarea doamnelor şi dominişoarelor.

DSCF9201

Sâmbătă seară pe scenă vor urca o serie de artişti de muzică populară, Nina Predescu, Irina Zoican, Valeria Arnăutu, Vasile Ciobanu, precum şi ansamblul folcloric şi de muzică uşoară “Kud” din Vidin (Bulgaria). În program sunt prinse şi dansuri populare susţinute de Ansamblul profesionist Danubius.

DSCF9196

Manifestările de Zilele Orşovei continuă şi duminică, spectacolul fiind susţinut de trupa Mandinga şi de îndrăgita interpretă de muzică populară Nicoleta Voica. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

DSCF9197

Pentru zilele Orşovei a fost alocată de la bugetul local suma de 40.000 de lei, mult mai mică decât anul trecut însă la aceasta s-au adăugat bani din sponsorizări.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top