duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DOI BĂTRÂNI DIN PĂTULELE AU MURIT DIN CAUZA MUSTULUI

Viorica Pârşu, de 73 de ani şi soţul acesteia, Ştefan Pârşu, de 75 de ani, din comuna mehedinţeană Pătulele, au fost găsiţi morţi, marţi seară, în beciul din gospodărie, cel mai probabil decesul acestora fiind provocat de gazul emanat de mustul în fermentaţie.
must 1

Fiul familiei Pârşu a intrat în panică văzând că părinţii lui nu îi răspund la telefon. L-a rugat pe unchiul său să vadă ce s-a întâmplat cu părinţii săi, însă nu s-a gândit o clipă ce nenorocire se abătuse peste familia sa.

„Mă sună fiul lor de la Târgu Secuiesc că îi sună şi ei nu răspund. Şi îi spusăi că mă duc eu în vale acolo şi când ajunsăi văzui luminile aprinse. Eu crezui că sunt în beci, când ajunsăi la uşa beciului ei grămadă unul peste altul. Cred că se băgară ca să tragă vinul”, spune Ilie Pârşu.

must 2Potrivit vecinilor, cele două cadavre au fost găsite în beciul casei, prima ipoteza fiind că, cel mai probabil, bătrâna  a coborât în beci şi a leşinat din cauza gazului emanat de mustul în fermentaţie, iar soţul ar fi mers să verifice ce se întâmplă şi ar fi leşinat la rândul său.

Pe trupurile celor doi nu erau  urme de violenţă, iar în beci se simţea un putermic miros de gaze emanate de mustul în fermentaţie. “Ea avea mâneca trasă şi el muri aşa cu mâna încleştată. Mirosul este foarte pericolus, dacă eu am găsit în beciul meu un şoarece mort”, spune un vecin. „El zbieră şi eu veni imediat, că suntem aproape aici. Ea era jos de tot şi el era pe treapta a doua. E miros puternic că dacă doamna asistentă nu putu să intre, se legă cu un batic la gură dar nu putu până nu veniră pompierii. Cred că de azi dimineaţă sunt morţi. Nenorocire mare”, spune o altă vecină a bătrânilor decedaţi.

Trupurile celor doi bătrâni au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top