marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

INDIVIZI ARESTAȚI PENTRU FURT. AU SPART O LOCUINȚĂ DIN CARE AU FURAT BANI ȘI BIJUTERII ÎN VALOARE DE 55 000 LEI

Doi indivizi cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani au fost arestați pentru 30 de zile, după ce au fost prinși de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți imediat după ce dăduseră o spargere într-o locuință din Drobeta Turnu Severin, de unde au furat bani și bunuri în valoare de 55 000 lei.

IMG_8824Potrivit anchetatorilor, cei doi împreună cu alți doi indivizi au pătruns într-un imobil situat la etajul patru, de pe acoperişul clădirii, prin escaladarea zidului şi forţarea geamurilor. Imediat ce au fost informați cu privire la fapta lor, polițiștii au plecat în urmărirea lor, dar aceștia, deplasându-se cu un autoturism pe străzile din Drobeta Turnu Severin au refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor. În cele din urmă, polițiștii au reușit să blocheze mașina și i-au prins pe doi dintre indivizi, doi dintre ei reușind să fugă.

”În autovehicul poliţiştii au descoperit mai multe obiecte posibil a fi folosite pentru pătrunderea în locuinţe, un seif în care se afla suma de 10.200 euro şi bijuterii.”, susțin polițiștii.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 55.000 lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar faţă de cei doi dintre suspecţi s-a luat măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind prezentaţi Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită, fiind emise pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă 30 de zile.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top