marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DOI PIETONI LOVITI LA DIFERENTA DE CATEVA SECUNDE, PE ACEEASI TRECERE DE PIETONI DIN SEVERIN

Doua persoane au ajuns la Spital, dupa ce au fost accidentate pe o trecere de pietoni, la intersectia Bulevardului Tudor Vladimirescu si Mihai Eminescu, in doua accidente diferite care s-au produs la cateva secunde diferenta, marti seara, in Drobeta Turnu Severin.

3826F200-6CC8-4ECB-A3A6-74B6731D6C51Cele doua accidente rutiere s-au produs la cateva secunde distanta, unul de celalalt, fiecare pe alt sens de mers. Potrivit martorilor, pietonii traversau strada cand au fost loviti pe marcajul pietonal de doua masini ai caror soferi nu au acordat prioritate. Vizibilitatea redusa din cauza vremii ploioase a fost un factor agravant in producerea celor doua accidente. La fata locului au ajuns echipaje SMURD, ambulanta si politisti, care au acordat ingrijiri medicale victimelor si le-au transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Politistii au deschis dosare penale pentru vatamare corporala din culpa, pe numele soferilor.

In urma accidentelor, locatarii blocurilor din imprejurimi cer semnalizare suplimentara la trecerea de pietoni de la intersectia Bulevardului Tudor Vladimirescu si strada Mihai Eminescu, acestea nefiind primele evenimente de acest gen din zona. Sunt alte mesaje pe retelele de socializare care chiar cer desfiintarea trecerii de pietoni, astfel ca pietonii sa traverseze prin celelalte intersectii unde vizibilitatea este mai buna.

foto: Facebook

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top