sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DOI POLITISTI DE LA RUTIERA, DIN DROBETA TURNU SEVERIN, AU FOST LOVITI DE UN INDIVID IN MISIUNE

Doi dintre cei mai experimentati politisti de la Biroul Rutier din Drobeta Turnu Severin, au fost loviti de un individ, in noaptea de joi spre vineri, procurorul stabilind ca agresorul sa fie lasat in libertate, din lipsa de probe.

politist localIncidentul s-a produs joi noaptea, cand cei doi politisti au oprit in trafic, pe strada Orly, din Drobeta Turnu Severin, o masina al carei conducator auto era baut. In timpul verificarilor, pasagerul din dreapta al autoturismului a iesit din masina si i-a lovit pe cei doi politisti. Se pare ca oamenii legii au fost luati prin surprindere de individul care ar fi antrenat pentru lupte, astfel ca in scurt timp i-a lovit pe ambii politisti in zona fetei, spargand si ochelarii unuia dintre oamenii legii.

In cele din urma un alt echipaj de politie si colegi de la Jandarmerie au fost chemati la fata locului, care l-au mobilizat pe agresor si l-au dus la Parchet spre a fi retinut. Se pare insa ca procurorul a decis ca individul sa fie lasat in libertate din lipsa de probe.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top