marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DOI TINERI CĂUTAŢI ÎN DUNĂRE DUPĂ CE S-AU SCUFUNDAT CU O BARCĂ

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi şi pompierii intervin luni seara pentru salvarea a doi tineri care s-au scufundat în Dunăre cu o barcă, la Hinova, un cetăţean aflat pe mal fiind cel care i-a văzut în larg şi a sunat la 112.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cei doi copii au fost văzuţi ultima dată pe Dunăre, plutind cu o barcă, la kilometrul 906, în dreptul localităţii mehedinţene Hinova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, plutonier Ramona Nistor, un bărbat care se afla pe malul Dunării, în dreptul lo9calităţii Hinova i-a urmărit în timp ce aceştia erau în larg cu o barcă artizanală, iar când a văzut că s-a scufundat a sunat la 112.

La faţa locului intervin la ora transmiterii acestei ştiri pompierii din cadrul ISU Mehedinţi, dar şi poliţiştii de frontieră, care încearcă să îi găsească pe cei doi tineri cu vârste de aproximativ 14 ani.

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au plecat în căutarea celor doi pe fluviu cu o şalupă de patrulare specială pentru astfel de intervenţii.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top