marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

DOINA CHIRCU CONTESTĂ REZULTATUL ALEGERILOR LOCALE LA ORȘOVA ȘI ACUZĂ FRAUDĂ ELECTORALĂ

După ce pierdut primăria Orşova la doar 66 de voturi diferenţă, candidata PNL la Primăria Orşova a cerut Biroului Electoral Central repetarea alegerilor în oraşul de la Dunăre. Doina Chircu face acuzaţii grave la adresa preşedintelui circumscripţiei nr 2 din Orşova, împotriva căruia spune că va depune şi plângere penală deoarece consideră că este vinovat de fraudarea alegerilor. Chircu reclamă încălcări ale legii precum distrugerea unor buletine de vot, falsificarea proceselor verbale de centralizare  a voturilor, redeschiderea sacilor în care erau voturile după ce aceştia au fost sigilaţi şi chiar scoaterea din secţie a unei ştampile de control.
doina chircu contesta alegerile la orsova
În cadrul unei conferințe de presă susținută după alegerile de duminică, tirul acuzaţiilor Doinei Chircu la adresa celor pe care îi consideră vinovaţi de vicierea rezultatelor votului la Orşova continuă cu aceea că ar fi modificat procesele verbale de centralizare a voturilor.
Doina Chircu a cerut BEC repetarea alegerilor la Orşova şi spune că va depune plângere penală împotriva şefului Biroului de Circumscripţie, care însă spune că nu s-a întâmplat nimic la Orşova.
Reprezentanţii BEJ Mehedinţi spun că solicitarea candidatului liberal este de competenţa Biroului Electoral Central.
În Mehedinţi alegerile au mai fost contestate şi de candidatul Blocului Unităţii Naţionale la Eşelniţa.
loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top