miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DORU DUMITRESCU NU MAI ESTE SUBSECRETAR DE STAT LA MAI

Chestorul de poliţie Doru Dumitrescu a fost revocat din funcţia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului de Interne, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de luni.

doru dumintrecuDecizia de încetare a raporturilor de serviciu ale chestorului de poliţie cu Ministerul Afacerilor Interne a fost publicată în Monitorul Oficial în data de 20 octombrie 2014.

„Domnul Doru Dumitrescu se elibereaza din functia de subsecretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne” se arata in actul publicat in Monitorul Oficial”.

Pentru plecarea lui Doru Dumitrescu s-au pronunţat atât  preşedintele Traian Băsescu, cât şi premierul Victor Ponta.

Plecarea lui Doru Dumitrescu din Ministerul de Interne are loc la 6 luni după ce numele lui a apărut în dosarul liderului PSD Adrian Duicu. Procurorii susţin că Doru Dumitrescu a fost contactat de Duicu să discute cu şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, în sensul de a obţine promovarea lui Ştefan Ponea, şeful Inspectoratului de Poliţie Mehedinţi, într-o funcţie de conducere la Bucureşti.

Doru Dumitrescu a condus Departamentul Schengen din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, din data de din data de 17 ianuarie 2014, acesta fiind succesorul lui Marian Tutilescu.

Doru Dumitrescu, a fost şef al inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, adjunct al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică şi subsecretar de stat în MAI.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top