miercuri , 28 iulie 2021
NEWS ALERT

DOUĂ TENTATIVE DE SUICID ÎN MEHEDINŢI. UN BĂRBAT ŞI-A PUS LAŢUL DE GÂT, IAR O BĂTRÂNĂ A ÎNGHIŢIT UN PUMN DE MEDICAMENTE

Două persoane au ajuns sâmbătă seară la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin în stare gravă după ce au încercat să-şi curme viaţa. Au fost găsiţi la timp de rude, însă vor avea nevoie de îngrijiri medicale pentru a putea pleca acasă sănătoşi.

sinucidere

Primul caz s-a înregistrat în Drobeta Turnu Severin, medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi intervenind la o pacientă de 73 de ani, care înghiţise un pumn de medicamente. Femeia a fost adusă de urgenţă la Spitalul din Turnu Severin, unde a primit îngrijirile medicale de specialitate.

La scurt timp, Ambulanţa Mehedinţi a intervenit la Piatra Albă, un sat aflat la circa 4 kilometri de Drobeta Turnu Severin, la un alt caz de tentativă de suicid. Sub influenţa alcoolului, un bărbat şi-a pus laţul de gât, însă rudele sale l-au găsit la timp şi l-au salvat.

Medicul Doina Leuştean de la SJA Mehedinţi a precizat că pacientul a fost găsit „inconştient, agitat, cu marcă traumatică”. În urma radiografiilor se va stabili dacă bărbatul a suferit o  leziune de coloană cervicală.

Ambele persoane vor avea nevoie şi de consiliere psihologică.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top