miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DRAMĂ ÎNTR-O FAMILIE DIN STREHAIA. DOI COPII, MAMA ŞI BUNICA MORŢI ÎN ACCIDENT, ÎN TIMIŞ

Patru persoane, între care şi doi minori cu vârste de un an şi jumătate şi respectiv opt ani au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit de un TIR, pe DN6, în judeţul Timiş între Lugoj şi Timişoara.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază la intrarea în localitatea Topolovăţu Mare.

accident pressalert

foto: pressalert.ro

O femeie în vârstă de 32 de ani se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Golf care circula între Lugoj şi Timişoara  când a intrat in depasirea a două autoturisme VW Passat si Logan, a derapat din cauza carosabilului umed, a lovit Passatul, apoi s-a izbit violent de un TIR care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, atât femeia care se afla la volanul Volkswagen-ului Golf, cât şi mama acesteia în vârstă de 56 de ani, fiica sa de un an şi şase luni şi verişorul micuţei, de opt ani  au murit pe loc. Mama femeii se afla pe scaunul din dreapta, iar cei doi copii pe bancheta din spate.

“Mergeam spre Deva, dinspre Timișoara, și la un moment dat am văzut că o mașină neagră a derapat și vine cu laterala spre mine. Am frânat, dar nu am mai avut ce să fac, ne-am ciocnit”, a declarat șoferul TIR-ului, potrivit pressalert.ro

A fost nevoie de o echipă de descarcerare de la ISU Banat pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate.

Femeia în vârstă de 56 de ani, decedată în accident era din Strehaia, iar fiica sa se mutase cu familia în Timişoara.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top