duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DROBETA TURNU SEVERIN, PRINTRE CELE MAI CURATE ORASE DIN TARA

Municipiul Drobeta Turnu Severin figureaza printre cele mai curate orase din tara, potrivit unui studiu realizat de platforma de imobiliare Storia.ro si agentia de cercetare D&D Research, aflandu-se pe locul al noualea in topul realizat.

primaria-turnu-severinPotrivit studiului citat de news.ro, Braşov, Oradea şi Sfântu Gheorghe sunt considerate cele mai curate oraşe din România, în timp ce la polul opus se află Reşiţa, Călăraşi şi Brăila, care sunt considerate cu cel mai scăzut nivel de curăţenie. Dupa cele trei orase nominalizate anterior ca fiind cele mai curate urmeaza Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc, Piteşti, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu-Serverin şi Târgu Mureş, in timp ce Capitala ocupa locul 23.

Trebuie spus ca studiul reflecta perceptia oamenilor, locuitorii fiind cei care au raspuns chestionarelor propuse de Storia.ro.

”Curăţenia unui oraş este influenţată de mai mulţi factori, de la prezenţa sistemelor de colectare a deşeurilor, la proiecte de urbanism care să ofere locuitorilor mai multe posibilităţi de a avea şi păstra un oraş cât mai curat. Avem oraşe şi cartiere ce au fost taxate de către locuitorii lor din cauza lipsei containelor pentru colectarea selectivă a deşeurilor, a numărului mare de gunoaie, PET-uri sau resturi menajere aruncate pe stradă”, a declarat şeful site-urilor Storia.ro şi OLX Imobiliare, citat de news.ro.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top