miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

DRUMUL DINTRE GEMENI ȘI LIMITA CU JUDEȚUL DOLJ VA FI ASFALTAT

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a semnat miercuri, 13 martie 2019, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DJ 562, cuprins între porțiunea asfaltată din localitatea Gemeni (comuna Dîrvari) și limita cu județul Dolj.
54277744_2078085475816526_1608179980624199680_nTronsonul cu o lungime de 3,2 kilometri va fi asfaltat în vara acestui an.
La semnarea contractului a fost prezent reprezentantul constructorului care a câștigat licitația, Sorin Surdu, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, primarul comunei Dârvari, Claudiu Ionuț Gîrgă, dar și consilierul local al comunei Dârvari, Vivi Trandafir.
“Tronsonul respectiv a fost pus pe lista de priorități încă de anii trecuți, dar atunci nicio firmă nu s-a înscris la licitație, astfel că acum am reluat demersurile. Vestea bună este că de această dată, finanțarea în valoare de aproximativ 3 milioane lei este din fonduri europene, pe Programul Operațional Regional, în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea conectivității în zona de sud a județului Mehedinți”, proiect pentru care s-a semnat contractul la sfârșitul anului trecut. Este o porțiune importantă de drum pentru locuitorii din zonă, având în vedere că va face legătura între două tronsoane deja asfaltate.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu
loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top