sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DRUMURILE JUDETENE DIN MEHEDINTI VOR FI DESZAPEZITE, IARNA ACEASTA, DE PRIMARII

Primarii din Mehedinti au fost convocati vineri, la sediul Palatului Administrativ din Drobeta Turnu Severin, de catre prefectul de Mehedinti si presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, in vederea stabilirii unor detalii legate de deszapezirea drumurilor judetene, iarna aceasta, in contextul in care la licitatiile derulate de CJ Mehedinti pentru atribuirea acestui serviciu, nu s-a prezentat niciun operator.

Foto 2“În vederea găsirii unei soluții urgente de deszăpezire a drumurilor județene, prefectul județului, domnul Nicolae DRĂGHIEA și domnul Aladin GEORGESCU – președintele Consiliului Județean Mehedinți, în prezența altor reprezentanți de conducere, s-au întâlnit cu primarii din județul nostru. Este știut faptul că toate eforturile depuse de către consiliul județean pentru deszăpezirea drumurilor au rămas fără rezolvare. Cauza neîncheierii contractelor de deszăpezire a drumurilor județene constă în faptul că la licitațiile și negocierile directe organizate, nu s-a prezentat niciun ofertant.”, se arata intr-un comunicat de presa al Prefecturii Mehedinti.

Prefectul de Mehedinti Nicolae a prezentat cadrul legal în baza căruia Consiliul Județean Mehedinți ar putea încheia contracte de deszăpezire cu consiliile locale care au constituite servicii voluntare pentru situații de urgență și au în dotare utilaje care pot presta asemenea lucrări.
Toți cei prezenți și-au exprimat acordul cu privire la soluția propusă, urmând ca detaliile tehnice și juridice ale contractelor să fie stabilite de către specialiști în următoarele zile.

Masura asigurarii deszapezirii drumurilor judetene de catre primarii, cu utilajele si personalul propriu este o premiera in judetul Mehedinti.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top