marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

DUNĂRINȚU: „Nu am nicio legătură cu acest scandal”

Primarul din Baia de Aramă dezminte informaţiilor potrivit cărora ar fi fost audiat în cazul accidentului produs la sfârşitul lunii aprilie şi în urma căruia o tânără de 24 de ani a murit.

rafael-dunarintu-primar-baia-aramaContactat de reporterii mhalert.ro, după ce iniţial nu a răspuns la telefon, edilul Rafael Dunărinţu a revenit cu un apel, în cursul zilei de marţi, în care a precizat că nu are nicio legătură cu acest accident. Mai mult decât atât, Rafael Dunărinţu spune că nu i-a fost confiscat nici autoturismul pentru o eventuală expertiză şi nici nu a fost citat pentru a fi audiat de procurori sau poliţişti.

Întrebat dacă o cunoştea pe Mădălina Bîzu, edilul a precizat că o ştia din vedere, nu îi cunoştea numele complet, dar „atât”, adăugând totodată, că în seara respectivă a fost în restaurantul „Select”, din Brebina, dar nu a participat la nicio petrecere, ci a stat la o masă a localului.

Gorj-domină a publicat un amplu material cu privire la cele petrecute în seara în care Mădălina Bîzu a murit într-un cumplit accident, arătând că primarul din Baia de Aramă ar fi fost chemat la audieri de  către poliţiştii şi procurorii din Gorj.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top