sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

EŞTI FERMIER EUROPEAN? COMPLETEAZĂ ŞI DEPUNE CEREREA DE PLATĂ LA CENTRELE APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură Mehedinţi a lansat în data de 3 martie 2014 campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă pentru anul în curs.

grauPentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafaţă fermierii trebuie să depună la Centrele  Locale  APIA, în intervalul 3 martie – 15 mai 2014,  o singură cerere de plată. Pentru  cererile de plată  depuse începând cu data de 16 mai se vor aplica penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere, dupa data de 9  iunie 2014 cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul.

APIA invită fermierii care nu au mai beneficiat de această schemă de sprijin să depună cerere la centrul judeţean sau local la care sunt arondaţi, iar actualii fermieri beneficiari să depună cerere conform  programărilor  facute de catre directorul  Centrului Judetean APIA Mehedinti

Fermierii  au posibilitatea să îşi depună cererea electronic utilizand gratuit aplicatia de identificare  a parcelelor agricole   IPA Online  disponibila pe pagina web a institutiei centrale .

În perioada 3 martie – 31 martie 2014, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de plată pe suprafaţă,  un număr de 10820  cereri de plată, pentru o suprafaţă de  40 616 hectare. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top