miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

ULTIMUL ETAJUL AL SJU SE REABILITEAZĂ CU BANI DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN

Consiliul Judeţean Mehedinţi a alocat suma de 700 000 lei pentru reabilitarea ultimului etaj al Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, acolo unde peste puţin timp se va muta Secţia de Oncologie a unităţii medicale, măsura fiind necesară din cauza numărului mare de pacienţi.

În cursul zilei de vineri, conducerea CJ Mehedinţi a făcut o vizită la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru a vedea stadiul lucrărilor.

DSC_0666

„Prima noastră zi de campanie, a celor din Partidul Social Democrat Mehedinți este o zi de muncă, în teren, așa cum suntem obișnuiți, în mijlocul oamenilor, la fel cum am fost în ultimii patru ani. Este de fapt o altă zi în care ne facem datoria față de comunitatea care ne-a ales ca reprezentanți și dacă astăzi ne aflăm în cea mai mare unitate spitalicească din județul Mehedinți, este pentru că ne pasă de viitorul acestei regiuni. Anul trecut, Spitalul Județean a primit echipamente medicale în valoare de peste un milion de euro, printre care şi un computer tomograf performant, dar aceste dotări și modernizări trebuie continuate. Cu cât vom avea o comunitate mai sănătoasă, cu atât vom avea un Mehedinți mai puternic!”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi.

În opinia consilierului local Marius Screciu, şi Primăria Drobeta Turnu Severin trebuie să contribuie pentru ca judeţul să aibă un sistem de sănătate conform cu standardele în vigoare.

„Dacă ne pasă de noi și de viitorul copiilor noștri, atunci trebuie să avem curajul de a lua lucrurile în piept și să găsim resurse, fie locale, fie guvernamentale sau fonduri europene pentru ca unitățile medicale să fie reabilitate și dotate, iar severinenii să beneficieze de condiții decente de spitalizare și tratament. Avem un personal medical valoros şi este de datoria noastră, a administraţiei publice locale, să-i ajutăm să-și pună în valoare priceperea. Îmi doresc să le putem asigura medicilor acele condiții care să-i facă și pe cei plecați să se întoarcă acasă. Dacă voi fi ales de către severineni, mă voi implica în sprijnirea spitalului judeţean, având în vedere că o mare parte din pacienţi sunt severineni”. a spus Marius Screciu

DSC_0686

În ceea ce privește debutul campaniei electorale, preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, a facut apel la desfășurarea unei campanii corecte, bazate pe idei și nu pe atacuri la persoană, așa cum s-a întâmplat din păcate în perioada de precampanie:

„Partidul Social Democrat Mehedinți şi Alianţa Electorală PSD+UNPR vor desfășura o campanie axată pe proiecte de dezvoltare a regiunii, pe care le vom prezenta mehedințenilor, iar candidații noștri nu au niciun fel de emoții în a se prezenta în fața electoratului cu faptele lor și cu dorința de a-și pune în aplicare programele.  Noi dorim să câștige forța argumentelor și nu argumentul forței, pentru că Mehedințiul merită o campanie electorală civilizată și un vot responsabil. Sunt convins că pe 5 iunie, mehedințenii știu ce au de făcut, știu cine a fost alături de ei în ultimii ani și ne vor acorda încrederea cu care să continuăm să construim împreună!”.

Marius Screciu, candidatul PSD la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, a precizat că preferă să fie în mijlocul severinenilor, pentru a ști exact cu ce probleme se confruntă aceștia și pentru a pregăti soluții concrete de rezolvare a lor:

„Aşa va arăta campania noastră, între oameni, pentru că ne place să fim în mijlocul lor, să-i privim în ochi şi să nu le oferim promisiuni fără acoperire. Vom respinge orice atac la persoană, așa cum s-a întâmplat cu persoana mea în precampanie și ne vom concentra prin a ne prezenta în fața alegătorilor cu programul nostru pentru un oraș în care severinenii să aibă unde munci, să-și crească cu drag copiii și să-și plimbe nepoții în siguranță. Din punctul meu de vedere, Severinul nu are nevoie de un candidat care spune lucruri frumoase într-o campanie. Severinenii au nevoie de un primar puternic, care spune lucrurilor pe nume, care știe ce are de făcut și este alături de ei, în fiecare zi!”.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top