sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FAMILIE RĂNITĂ ÎN ACCIDENT PE CENTURA MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN

Momente de panică pentru o familie din Arad. În Drobeta Turnu Severin, șoferul a lovit un scuar pe centura ocolitoare a orașului, după care s-a răsturnat cu mașina în șanțul de pe marginea drumului. El împreună cu fiica și fiul său au fost ajutați de localnici să iasă din autoturism dar soția a rămas încarcerată și a avut nevoie de ajutorul pompierilor.

accident centura Dr Tr SeverinAccidentul s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, deloc iluminată. Într-una dintre intersecțiile cu intrările în oraș, la Dudașul Schelei, bărbatul în vârstă de 65 de ani nu a văzut scuarul care desparte benzile, l-a lovit în plin, iar în urma impactului, mașina s-a răsturnat și a rămas înțepenită în șanțul de pe marginea drumului. Pentru femeia care se afla pe scaunul din dreapta însă a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare.

Intersecția respectivă, la fel ca și cea cu drumul care duce la Breznița de Ocol sunt cunoscute pentru numărul mare de accidente grave. Șoferii spun că centura nu este iluminată și nici semnele de circulație nu sunt vizibile.

Atât fata și băiatul de 19 și respectiv 18 ani cât și tatăl lor au primit îngrijiri medicale la locul accidentului și au refuzat să fie transportați la spital. Femeia insă a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe și a rămas internată. Are o fractură de coloană cervicală.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top