miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO: FAMILIE SPULBERATĂ DE UN ȘOFER BEAT, PE CENTURA OCOLITOARE DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Un bărbat a murit, iar fiica, nepoțica de doar șapte luni și tatăl acesteia se află în stare foarte gravă, după ce mașina în care se aflau a fost lovită violent de un conducător auto băut, la intrare pe centura ocolitoare a  municipiului Drobeta Turnu Severin.

accidentAccidentul s-a produs la intersecția dintre centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin cu drumul care duce către localitatea Cerneți, joi dimineața, iar cele patru victime se îndreptau către Drobeta Turnu Severin, când șoferul nu a oprit, deși ar fi trebuit să acorde prioritate.

Impactul cu mașina care circula regulamentar a fost extrem de violent, astfel că autoturismul în care se aflau victimele s-a rostogolit 15 metri pe asfalt și s-a oprit cu roțile în sus, pe marginea drumului.

În urma accidentului, o fetiță de șapte luni care se afla în comă și mama acesteia au fost transportate la Spitalul din Craiova. Tatăl femeii și viitorul soț au fost transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Din păcate, bunicul fetiței nu a supraviețuit. Familia se pregătea de nuntă și botez peste câteva zile.

Polițiștii au constatat că șoferul care circula regulamentar era băut, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top