sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FEMEIE DECEDATĂ DE FRIG, SUB DĂRÂMĂTURILE CASEI CARE ARSESE ÎN INCENDIU

O femeie în vârstă de 67 de ani a fost găsită decedată în gospodăria proprie,  din Drobeta Turnu Severin, aceasta locuind sub nişte dărâmături după ce locuinţa i-a fost distrusă într-un incendiu în urmă cu doi ani. Vecinii sunt de părere că a murit de frig în urmă cu câteva zile.

moarta de frig (1)

Femeia în vârstă de 67 de ani a fost găsită, sâmbătă în jurul prânzului, decedată sub dărâmăturile casei de pe strada Tabla Buţii din Drobeta Turnu Severin, care îi arsese într-un incendiu în anul 2012, acolo unde şi locuia de doi ani.

Când şi-au dat seama că niciun vecin nu a mai văzut-o pe femeie de aproximativ souă săptămâni, oamenii au căutat-o sâmbătă acolo unde ştiau că doarme, astfel că au descoperit-o fără suflare, printre PET-uri, lemne şi resturile casei care îi arsese în urmă cu doi ani.

moarta de frig (2)

„În 31 decembrie am strigat chiar eu la ea şi nu mi-a răspuns. Apoi au strigat şi ceilalţi vecini, până la urmă am luat iniţiativa să o căutăm.E decedată, cred că din cauza gerului, din cauza frigului”, a declarat o vecină a victimei.

„Nemâncată, nespălată, nedormită, îngheţată, a stat acolo în frig, n-a mai rezistat. Au fost temperaturi scăzute, acum de Revelion.”, a spus un alt vecin al femeii.

moarta de frig (3)

La faţa locului au fost chemaţi pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenă Mehedinţi, care au scos trupul femeii de sub dărâmături şi au predat cadavrul Serviciului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

“S-a intervenit cu un echipaj al pompierilor pentru scoaterea unei persoane de sex feminine de sub dărâmături. Este vorba despre un incendiu de câţiva ani de zile. Dânsa nu mai avea un alt domiciliu unde să se adăpostească şi stătea sub acele dărâmături. Vecinii ar fi venit să îi aducă mâncare, au văzut că nu mai este şi în final au găsit-o sub dărâmăturile acelea.”, a declarat plutonier adjutant Dumitru Păun din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit femeia, primele ipoteze arătând că decesul a survenit cu câteva zile în urmă.

În preajma sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, în cursul nopţilor, la Drobeta Turnu Severin s-au înregistrat temperature cuprinse între -10 şi -20 de grade Celsius.

Femeia are un nepot în Craiova şi un frate care locuieşte în Bucureşti. Cel mai probabil ei se vor ocupa de înmormântare.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top