miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

FERMIERI MERGEŢI LA ALEGERILE PENTRU CAMERA AGRICOLĂ DIN MEHEDINŢI!

415232.000 de fermieri din Mehedinţi sunt aşteptaţi duminică, 27 octombrie, la urne pentru a îi alege pe cei 25 de membri ai Colegiului judeţean al Camerei Agricole.

În întreg judeţul au fost organizate 66 de secţii de votare,  în cele cinci localităţi urbane în cele 61 de comune, în care toţi fermierii înregistraţi la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură îi vor putea alege pe cei care îi vor reprezenta în viitoarele structuri ale Camerei Agricole Mehedinţi.

Pentru Colegiul  judeţean candidează membri ai asociaţiilor agricole profesionale, reprezentanţi din rândul fermierilor neînscrişi în asociaţii, reprezentanţi ai cooperativelor agricole, sindicatelor şi patronatelor dar şi un reprezentant al Direcţiei Sanitar-Veterinare. Colegiul judeţean ales va avea misiunea de a stabili viitorul preşedinte al Camerei Agricole Mehedinţi.

„Înfiinţarea Camerei Agricole în Mehedinţi este un pas extrem de important pentru toţi fermierii. Acesta va fi organismul reprezentativ al agricultorilor şi să SROESCUspunem, un consilier de nădejde al tuturor fermierilor. Dar modul în care va porni la drum acest proiect depinde doar de noi fermierii care vom fi aleşi în acest colegiu judeţean. Nu va fi deloc uşor, va fi mult de muncă, dar este obligatoriu să înfiinţăm această Cameră Agricolă, iar organizarea ei să fie impecabilă şi să pornească încă de la început pe un făgaş normal. Fermierii din Mehedinţi au nevoie de un sfătuitor bun şi de un sprijin serios pentu a putea fi competitivi, iar Camera Agricolă, prin specialiştii săi, va putea fi acest consilier de care oamenii au nevoie. De aceea spun că avem o mare responsabilitate şi tot de aceea îi sfătuiesc pe fermieri, pe alegători, în general, să meargă la vot şi să voteze aşa cum le dictează conştiinţa” a declarat preşedintele Asociaţiei Producătorilor Agricoli, filiala Mehedinţi,  Cornel Stroescu.

La Drobeta-Turnu-Severin,  unde sunt aşteptaţi la urne 5000 de fermieri, secţia de votare a fost amenajată la Sala Polivalentă din localitate. Camera de Agricultură, Silvicultură şi Dezvoltare Rurală va fi noul organism reprezentativ în consilierea  fermierilor din România.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top