joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO: FETITA CARE A INGHITIT MOTORINA A FOST INMORMANTATA. TATAL A ORGANIZAT O SLUJBA SEPARATA, LA DROBETA TURNU SEVERIN

Fetița din Mehedinți în vârstă de doar un an și jumătate care a murit după ce a înghițit motorină a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Cum părinţii sunt despărţiţi, tatălui nu i-a fost permis să articipe la înmormântare. Acesta a organizat o slujbă separată, la o biserică din Drobeta Turnu Severin, după care a mers la mormântul din staţiunea Bala, a aprins lumânări şi a depus coroane de flori. El o acuză pe fosta soţie că nu a avut grijă de fetiţă.  Învrăjbiţi de ancheta deschisă de procurori pentru rele tratamente şi ucidere din culpă, familia mamei, care s-a şi ocupat de înmormântare i-a ameninţat pe jurnalişti că le sparg camerele dacă filmează pe ultimul drum al micuţei.

IMAG1090

De înmormântarea micuţei de doar un an şi jumătate s-a ocupat familia din partea mamei, în grija căreia fetiţa rămăsese după divorţul de tatăl ei. Pentru că familia din partea mamei nu i-a permis tatălui să vină la înmormântarea fiicei sale, acesta a organizat o slujbă separată la o biserică din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul o acuză pe fosta soţie că nu a avut grijă de micuţă şi nici nu i-a acceptat ajutorul când s-a oferit să o ajute pentru a o salva, în cele trei săptămâni cât a fost internată în spital.

IMAG1069”Am aflat din alte surse că fetiţa ar fi fost văzută cu mama ei la Urgenţă şi că ar fi băut motorină dintr-o găletuşă accidental. Am luat legătura cu mama ei şi mi-a spus că fata a băut motorină, că o să fie bine. Când am venit la spital, doctorii mi-au spus că este într-o stare foarte gravă. (…) Am aflat de la preoţi că astăzi este înmormântarea. Noi facem aici la biserica din Turnu Severin o slujbă, dar fără copilul meu şi apoi după ce o înmormântează vom depune şi noi nişte coroane, altceva ce putem face?! Puteam să mă duc cu forţa, dar nu mai era o înmormântare creştină. Copilul era în grija mamei, dar numai în acte, în realitate o îngrijea străbunica ei de 70 de ani şi tatăl ei. Fosta soţie era mai tot timpul plecată din staţiune, era văzută frecvent la Turnu Severin. Eu aş fi vrut să fie fetiţa la mine fiindcă nu s-ar fi întâmplat aşa ceva, în casa noastră nu se ţin substanţe chimice în preajma unui copil de un an şi jumătate. E un copil, nu ştii ce bagă în gură. O să urmez toate căile legale, o voi da în judecată pentru că mi-a îngrădit dreptul de a participa la înmormântare. De legea lui Dumnezeu oricum nu o să scape.”, a declarat Denis Caragioiu, tatăl fetiței decedate.

IMAG1076

”Avea dreptul prin lege să participe. E ceva de nedescris, e o mare durere sufletească. I s-au îngrădit copilului meu toate drepturile.”, a declarat și bunicul fetiței din partea tatălui, Mircea Caragioiu.

La fel de îndurerată, și bunica din partea tatălui a micuței spune că se va ocupa de cele creștinești la Drobeta Turnu Severin, în condițiile în care familia din partea mamei nu o lasă să-și vadă nepoțica pe ultimul drum.

”La nouă zile o să-i gacem iarăşi, aici, la Biserica Maioreasa, o pomenire în care o să-i dau pătuţul în care a stat fetiţa, cu jucăriile cu care s-a jucat fetiţa. I-am cumpărat hăinuţe şi vă daţi seama ce durere acum o să le poarte o altă fetiţă. La şase săptămâni o s-o pomenim din nou, măcar atâta lucru să mai putem să facem dacă ni s-a interzis să vedem când o îngroapă. Ne doare sufletul ca bunici. O să depunem şi noi, acolo, la cimitir, nişte coroane, cum este tradiţia.”, a declarat și Dorina Caragioiu.

La înmormântare nu a fost permis nici accesul jurnaliştilor. Familia mamei i-a ameninţat că sparg camerele dacă le pornesc să filmeze convoiul, deşi erau pe domeniul public.

De teamă că la cimitir ar putea izbucni un scandal între familia mamei şi cea a tatălui fetiţei, venită şi ea să depună coroane la căpătâiul micuţei, la faţa locului au venit şi poliţiştii.

IMAG1080

Abia după ce mormântul a fost acoperit tatăl și bunicii, ajunși în localitatea Bala, au mers să aprindă lumânări și să isi ia ramas bun de la micuța de doar un an și jumătate. În urmă cu trei săptămâni aceasta a înghiţit motorină dintr-un recipient în curtea casei din comuna Bala. A fost transportată iniţial la Spitalul din Motru, apoi la cel de la Drobeta Turnu Severin. Pentru că i-au fost afectate şi căile respiratorii, medicii au trimis-o la Spitalul din Craiova, unde duminică după-amiază a murit. Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi a deschis un dosar penal pentru rele tratamente şi ucidere din culpă.

În localitate, vecinii se feresc să facă declaraţii cu privire la împrejurările în care a murit micuţa. Unii susţin însă că fata, lăsată nesupravegheată a căzut cu capul într-un recipient cu motorină şi a inhalat lichidul pe nas astfel încât i-au fost afectate căile respiratorii şi a intrat în cele din urmă în stop cardiorespirator.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top