marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

FIICA LUI ADRIAN DUICU, POSIBILA FRAUDA LA BACALAUREAT. PROCURORII FAC O ANCHETA

Procurorii au deschis o ancheta dupa ce au fost sesizări ca fiica fostului presedinte al CJ Mehedinti ar fi încercat să fraudeze examenul de bacalaureat, mama acesteia agresand un politist, potrivit anchetatorilor, in fata Colegiului tehnic „DIERNA”, din Orsova.

IMAG0860

 

Procurorii şi poliţiştii din Orşova au fost sesizaţi, vineri, despre o posibilă fraudă la proba de Chimie a Bacalaureatului în cadrul Colegiului Tehnic „Dierna” din Orşova.

În urma sesizării, la ieşirea de la proba scrisă la Chimie un procuror şi un poliţist au aşteptat-o pe eleva suspectată de fraudă.

Sesizarea o viza pe fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi care susţine în această perioadă examenul de Bacalaureat la Colegiul Tehnic „Dierna” din Orşova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fănică Cercel, în momentul în care eleva a fost verificată de către anchetatori pentru a se stabili dacă asupra sa erau dispozitive de transmisie de tip hand-free, mama elevei, respectiv soţia lui Adrian Duicu, l-ar fi îmbrâncit pe poliţist.

Sursa citată anterior a mai declarat că, în urma altercaţiei, poliţistul s-a ales cu câteva zgârâieturi, motiv pentru care Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova a întocmit acte pentru a se stabili dacă femeia va fi acuzată de ultraj.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top