miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FORFOTA LA SEVERIN, IN ASTEPTAREA ITALIENILOR DE LA AC MILAN: Unde stau suporterii si cum arata stadionul

Este forfota mare în Drobeta Turnu Severin, unde se fac ultimele pregatiri pentru un meci de zile mari. Craiova întâlnește pe Municipalul de la Dunăre pe AC Milan în preliminarele din UEFA Europa League. Meciul este programat pentu joi seara și cum nu se întâmplă prea des ca o multiplă campioana de talia lui AC Milan să ajungă în oraș, pregătirile sunt în toi. Se asfaltează trotuareșle din jurul stadionului, iar în hoteluri se fac pregătiri pentru a-i găzdui pe suporterii italieni.  Atmosfera de la meci se anunță de pe acum a fi una incendiară, mai ales că toate biletele au fost deja epuizate.

IMG_4541

IMG_4542

Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin slipește la propriu, în interior. Deși exteriorul are vopseaua decojită și aspectul lasă de dorit, scaunele au fost sterse, gazonul a fost pregătit, astfel că la acest capitol lucrurile stau bine. Pentru ca totul să fie pus la punct în preajma arenei, muncitorii lucrează de zor la asfaltarea trotuarului din apropierea stadionului. Chiar dacă întreg Bulevardul este în reabilitare, dacă tot vine AC Milan la Severin, oamenii se grăbesc să termine porțiunea respectivă.

IMG_4539IMG_4538

În timpul lucrărilor, muncitorii fac și pronosticuri. Deși țin cu oltenii de la Craiova spun că aceștia nu au nicio șansă în fața unei echipe precum AC Milan.

Și în oraș, microbiștii așteaptă cu nerăbdare meciul. Biletele s-au epuizat de o săptămână, iar acum, pe rețelele de socializare se fac oferte la preț dublu.

Pregătirile sunt în toi și în hotelurile din oraș unde sunt așteptați suportenii italieni. În jur de 200 de suporteri vor face deplasarea din Italia pentru a susține echipa lui Vicenzo Montella. Ei au făcut rezervări și au cerut și mâncare tradițională românească. La Condor, spre exemplu, li se pregătește o cină specială după meci, din care nu vor lipsi sarmalele pe care le-au solicitat. Alți suporteri se vor caza la Continental, unde în noaptea de 27 spre 28 iulie, gradul de ocupare depășește 90%. Reprezentanții Hotelului spun că le pot oferi italienilor atât mâncarea noastră tradițională, cât și pe cea din bucătăria italiană.

Nu se știe cu exactitate dacă fotbaliștii de la AC Milan vor rămâne peste noapte în Drobeta Turnu Severin. Reprezentanții motelului Club G unde se știa că se vor caza nu au vrut să dea ochii cu presa, semn că s-a cerut discreție totală, sau jucătorii italieni chiar nu vor înopta la Drobeta Turnu Severin, ci la Craiova. AC Milan ajunge în România, miercuri. Jucătorii lui Vincenzo Montella vor ateriza în Craiova acolo unde vor sta până joi dimineața, atunci când vor pleca spre Drobeta-Turnu Severin, locul de disputare a partidei.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top