sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FOST VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI ORŞOVA, DECLARAT INCOMPATIBIL

Fostul viceprimar democrat liberal al Municipiului Orşova şi fost consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Orşova, Valeru Ungureanu a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate.

ANI_juridice.ro_Incompatibilitatea a fost generată de faptul că în perioada mandatului de viceporimar, o societate deţinută de familia sa era în relaţii contractuale cu municipalitatea Proşova

Astfel, potrivit inspectorilor ANI, Valeru Ungureanu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 21 iunie 2008 – 28 aprilie 2011, perioadă corespunzătoare exercitării mandatului de viceprimar, întrucât S.C. OPTIM COM S.R.L. Orşova (societate deținută de familia Ungureanu) a desfășurat operațiuni comerciale de furnizare bunuri în valoare totală de 17.936,91 Lei cu Primăria Municipiului Orșova, S.C. Servicii Publice Orșova S.R.L. și Serviciul Public de Asistență Socială Orșova.

Societatea S.C OPTIM COM S.R.L. are ca obiectde activitate comertul cu amanuntul al articolelor de fierarie, al articolelor din sticla si a celor pentru vopsit, in magazine specializate.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top