sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FOTBAL: CUPA ROMÂNIEI: DE LA ORA 20.30 PE MUNICIPAL: UNIVERSITATEA CRAIOVA – PETROLUL PLOIEŞTI

cupa-romaniei-detinatoarea-trofeului-petrolul-va-juca-in-16-imi-impotriva-universitatii-craiova-adversar-din-liga-a-patra-pentru-steaua-225854Echipa lui Adrian Mititelu şi Petrolul Ploieşti se întâlnesc în această seară pe Stadionul din Drobeta-Turnu-Severin, pentru disputa din Cupa României. Oltenii au o misiunea extrem de grea pentru că dau piept cu deţinătoarea trofeului, formaţia lui Cosmin Contra.

Odinioară disputa dintre olteni şi ploieşteni era un joc al orgoliilor în Liga I, iar oltenii erau mai mereu favoriţi. Astăzi însă rolurile s-au inversat. Oltenii mai  dau piept cu petroliştii doar în Cupa României, pentru că echipa craioveană a ajuns din păcate în negura fotbalului românesc. Chiar şi de acolo, patronul Adrian Mititelu promite un derby al orgliilor între formaţia sa şi cea a lui Cosmin Contra, mizând desigur pe un număr mare de spectator în tribunele stadionului din oraşul nostrum, acolo unde este exilată Universitatea.

„Mă aştept ca în tribune să avem 10-12 000 de fani, iar prestaţia lor să fie una de excepţie. De la Petrolul vor veni probabil câteva sute. Oricum, după victoria cu Motru, doar la această partidă ne gândim”, a spus Adrian Mititelu pentru stiridesport. „Nu este un obiectiv pentru noi câştigarea Cupei, dar e o posibilitate de a fi mediatizaţi mai mult. Universitatea Craiova o să arate ca o echipă de Divizia A. Şi prin joc, dar şi prin jucătorii pe care îi vom trimite în teren. Avem fotbalişti cu vechi state de plată în Divizia A, dar cu toate acestea, suntem conştienţi că ne va fi greu. Cu Petrolul e un derby de tradiţie şi fanii vor fi la înălţime”, a încheiat Adrian Mititelu.

Petroliştii vor fi cu siguranţă favoriţi diseară, însă oltenii promit că îşi vor vinde scump pielea, deşi au anunţat că nu îşi propun vreun obiectiv în Cupa României. Principalul lor obiectiv în acest an este desigur accederea pe prima scenă a fotbalului românesc.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top