miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FOTO: IMPACT VIOLENT INTR-O INTERSECTIE DIN DROBETA TURNU SEVERIN, DOUA PERSOANE RANITE

Printr-o sperietură groaznică au trecut mai mulţi cetăţeni care circulau în această după-amiază pe strada Independenţei, la intersecţia cu strada Traian. Oamenii mergeau cu mai mulţi copii pe trotuar când o maşină care fusese implicată într-un accident a plonjat în zidul unui imobil şi apoi a ajuns pe trotuar. Din fericire, părinţii au avut prezenţă de spirit şi au alergat împreună cu copiii înainte de a fi loviţi. Poliţiştii spun că şoferul maşinii respective nu a oprit la stop şi a lovit un alt autoturism. Două persoane au fost transportate la spital.

ACC4

ACC2

Accidentul s-a produs, în jurul prânzului, când şoferul maşinii care circula pe strada Independenţei nu a oprit la indicatorul STOP şi a izbit în plin un alt autoturism care curcula regulamentar pe strada Traian. În urma impactului, una dintre maşini a lovit zidul unui imobil, iar cei care circulau pe trotuar au stras o sperietură groaznică. Proprietarul casei care a fost lovită de maşină cere sprijin autorităţilor să ia măsuri pentru a limita numărul accidentelor rutiere care se produc în zonă.

ACC 1

La faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri care au acordat primul ajutor victimelor din maşina care circula regulamentar. Ulterior acestea au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top