marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

FOTO VIDEO: TIR-URI IN FLACARI PE DN6, ÎNTRE SEVERIN ȘI ORȘOVA. DOI ȘOFERI AU MURIT

Accident cumplit pe DN 6, in judetul Mehedinti. Doi barbati au murit dupa ce unul dintre ei a intrat cu masina intr-o depasire fatală. Omul venea cu sotia de la o inmormantare, iar in apropierea Vamii Portile de Fier a vrut sa depaseasca un TIR.In timpul manevrei un alt TIR a venit din sens opus care a izbit violent autoturismul dupa care a lovit si celalalt autotren.

ACC TIT IN FLACARI

In urma impactului soferul autoturismului, în vârstă de 67 de ani, a murit pe loc iar sotia sa, în vârstă de 62 de ani, a fost transportata la spital cu rani grave. Familia este din Oradea și cel mai probabil venea de la o înmormântare, întrucât în mașină erau lumânări, colaci dar și un tablou. Toate s-au împrăștiat pe carosabil.

0

ACC TIR2

ACC TIR
Cele doua tiruri a luat foc in urma impactului. In timp ce unul dintre soferi a reusit să iasă din autovehicolul pe care il conducea, conducătorul auto al celui de-al doilea TIR a ramas captiv flăcărilor.  Pompierii au reusit sa il scoata carbonizat abia dupa cateva zeci de minute dupa ce au lichidat focul.

Circulatia rutiera intre Drobeta Turnu Severin și Orsova a fost blocată pe timpul intervenției pompierilor. Traficul va fi reluat abia peste o oră, spun polițiștii, după ce angajții de la Drumuri Naționale vor reuși să îndepărteze fiarele rămase în urma incendiului. TIR/urile au ars în totalitate, focul fiind întreținut de încărcătura de vată de sticlă și paie.

Șoferul carbonizat este ceh și avea 26 de ani. Cel care a reușit sa scape este un cetatean bulgar.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top