joi , 17 iunie 2021
NEWS ALERT

GELU VIŞAN: „TOATĂ LUMEA ŞTIA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MEHEDINŢI ŞI CU TOATE ACESTEA SISTEMUL DE TIP MAFIOT A MERS MAI DEPARTE”

Gelu Vişan, secretarul regional pentru Oltenia al Partidului Mişcarea Populară şi membru în conducerea partidului, crede că PSD-ul încearcă „feudalizarea” României printr-o guvernare „dictatorială”.

conferinta

„Ceea ce se întâmplă în România sub guvernarea PSD poate deveni o catastrofă pentru întreaga ţară. PSD-ul pur şi simplu de când a ajuns la guvernare încearcă şi în anumite locuri chiar reuşeşte, prin baronii locali, să feudalizeze România, să transforme România în mici sau mai mari feude, prin guvernare dictatorială şi în unele locuri de-a dreptul mafiotă. Acest sistem pe care l-a început Adrian Năstase şi pe care preşedintele Traian Băsescu a reuşit într-o oarecare măsură să-l demonteze din 2005 se vrea a fi pus la loc de către Victor Ponta”, a declarat Gelu Vişan, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată vineri după-amiază la Turnu Severin.

Vişan a vorbit în termeni duri şi despre cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, arestat preventiv într-un dosar de corupţie. Politicianul crede că acesta a pus la punct în Mehedinţi „un sistem de tip mafiot”, tolerat prea multă vreme.

„Tot acest sistem care include şi corupţia capătă note în care vremelnicii guvernanţi devin baroni locali, iar în cazul de la Mehedinţi el se transformă în sistem mafiot. Din păcate ştiam cu toţii ce se întâmplă aici, toată lumea ştia ce se întâmplă în Mehedinţi şi cu toate acestea sistemul de tip mafiot a mers mai departe. Ce a făcut Duicu la Mehedinţi? Duicu şi-a subordonat pur şi simplu instituţiile de forţă ale statului din teritoriu, printre aceste instituţii fiind poliţia”, a mai spus Gelu Vişan.

Preşedintele PMP Dolj crede că în perioada următoare vor fi scoase la lumină toate „tentaculele” sistemului mafiot pus la punct de Adrian Duicu. În context, într-o notă veselă, Gelu Vişan a declarat că „în momentul acesta dl Golea (n.r. preşedintele PMP Mehedinţi) este singurul preşedinte de partid care doarme liniştit cu capul pe pernă, fără nicio problemă”.

 

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top