duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

GEORGICĂ CORNU, CERCETAT ÎN LIBERTATE, SUB CONTROL JUDICIAR PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

Magistraţii Tribunalului Timiş au judecat, vineri, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile făcută de procurorii DIICOT pe numele lui Georgică Cornu şi al celuilalt bărbat care fusese reţinut, Mihai Zaharie, din Strehaia, aceştia luând decizia ca cei doi să fie cerecetaţi în stare de libertate.

cornuJudecătorii au decis ca omul de afaceri Georgică Cornu să fie cercetat în libertate, sub control judiciar, pentru evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat.

Potrivit mediafax.ro şi Mihai Zaharie, din Strehaia va fi cercetat sub control judiciar, pentru aceleaşi infracţiuni.

„Nu este dovedită pe deplin acea sumă fabuloasă reţinută ca prejudiciu”, a declarat Marian Valon, avocatul lui Mihai Zaharie, după anunţarea hotărârii luate de judecătorii Tribunalului Timiş.

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Timişoara.

Omul de afaceri din Timişoara Georgică Cornu, suspectat într-un dosar de evaziune fiscală de 61 de milioane de lei, a fost reţinut de procurorii DIICOT vineri dimineaţă, după ce a fost audiat timp de aproape 12 ore la sediul DIICOT Timişoara, alături de alte 13 persoane.

Poliţişti de la Crimă Organizată şi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din judeţele Timiş, Mehedinţi şi Gorj, coordonaţi de procurorii DIICOT Timişoara, au făcut, joi dimineaţă, peste 20 de percheziţii în aceste judeţe, la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscală, în dosar fiind vizat şi omul de afaceri Georgică Cornu.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top