duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

GHERGHE CĂTRE PDL MEHEDINŢI: „LE DORESC SUCCES!”

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe a declarat sâmbătă  că adevăratul motiv pentru care a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PDL ar fi fost acela că la alegerile interne din PDL a susţinut-o pe Elena Udrea şi nu pe Vasile Blaga, moţiunea acestuia din urmă fiind semnată de preşedintele interimar al PDL Mehedinţi, Marius Bălu.
Gherghe l-a acuzat pe Marius Bălu că a luat decizia de înlocuire a sa din funcţia de preşedinte al PDL Drobeta Turnu Severin, tocmai pentru că nu l-a susţinut pe Vasile Blaga.
„Săracul (n.r. Marius Bălu), în sinceritatea lui a spus tot adevărul. L-a deranjat că eu am susţinut-o pe Elena Udrea şi o susţin în continuare, în orice demers politic.”, a spus Gherghe.
gherghe
Constantin Gherghe a recunoscut că nu a mai trecut la sediul PDL Mehedinţi de un an de zile, dar pune acest lucru pe seama faptului că tot de atunci nu a mai fost convocat de Organizaţia Judeţeană pentru decizii de partid.
„”Niciodată în ultimul an nu am fost convocat sau consultat de Organizaţia Judeţeană pentru decizii politice. Toate deciziile privind Organizaţia Municipală au fost luate de judeţ.  Le doresc succes! Să-i iubească severinenii mai mult decât i-au iubit cât am fost eu preşedinte la Organizaţia Municipală.”, a conchis Constantin Gherghe.
Cu privire la acuzaţiile aduse de liderii PDL Mehedinţi că în ultimul an s-a apropiat de USL şi a avut o „poziţie contradictorie faţă de PDL”, Constantin Gherghe a spus că „în comparaţie cu alţi PD-işti, pentru binele cetăţenilor” îşi doreşte ca „actuala guvernare să performeze”.
Preşedintele PDL Mehedinţi, Marius Bălu, a afirmat că Biroul Permanent Local a fost dizolvat „din cauza totalei lipsei de implicare, a lipsei de activitate”, iar Constantin Gherghe a fost înlocuit din funcţia de preşedinte, pentru că primarul municipiului „a dat dovadă de lipsă de implicare” şi „contradicţie” faţă de PDL.
„Preşedintele (n.r. – Constantin Gherghe) a dat dovadă de lipsă totală de implicare, practic din iunie 2012, de la alegerile locale nu a mai fost în sediul PDL. Pe lângă această atitudine pe plan politic, s-a poziţionat în totală contradicţie cu PDL şi pe plan administrativ. PDL Drobeta Turnu Severin, prin consilierii locali, nu a fost de acord cu creşterea taxelor şi impozitelor locale, cu creşterea preţului la gigacalorie sau a tarifelor la apă şi canal. Toate aceste lucruri, Constantin Gherghe le-a realizat cu ajutorul majorităţii PNL-PSD”, a declarat Marius Bălu.
Constantin Gherghe a mai spus că nu intenţionează să candideze pentru o funcţie de conducere în cadrul Organizaţiei PDL Mehedinţi, alegerile fiind programate pentru data de 15 iunie
Preşedinte interimar al PDL Drobeta Turnu Severin a fost numit fostul viceprimar al municipiului Mircea Grosu, care în următoarea săptămână trebuie să numească Biroul Permanent Local, interimar până la alegerile din 15 iunie.
Oana Mitu
loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top