marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO: GOSPODĂRIE ÎN FLĂCĂRI ÎN LOCALITATEA JIDOȘTIȚA. PROPRIETARII CRED CĂ FOCUL A FOST PUS

Prin momente de groază a trecut în această dimineață o familie din Mehedinți care mai bine de două ore a privit cum gospodăria le este disptrusă de foc. Oamenii erau plecați de acasă când în curte s-a pornit prăpădul. Focul a pornit de la anexele în care erau păsările și depozitul de fân și puteau în orice moment să ajungă la casa. Pericolul era cu atât mai mare cu cât pompierii care au rămas fără apă au alimentat dintr-un puț de la cinci kilometri distanță întrucât localitatea nu are sistem centralizat. Proprietarii sunt convinși că a fost o mână criminală.

Focul a cuprins inițial depozitul cu peste zece tone de fân și cum a fost întreținut de vânt, a ajuns cu repeziciune la altă anexă și bucătăria casei din localitatea Jidoștița din comuna Breznița de Ocol. Dependințele de pe o suprafață de 50 de metri pătrați s-au făcut scrum.

Pompeirii au ajuns la fața locului inițial cu două autospeciale de apă. Nu au fost suficiente și au solicitat o alta de o capacitate mult mai mare. Apoi au fost nevoiți să alimenteze dintr-un puț din localitate, aflat la cinci kilometri distanță, pe un drum accidentat.

Mai bine de două ore au muncit pompierii la localizarea și lichidarea incendiului. Cum proprietarii nu erau acasă în momentul în care a pornit focul, sunt convinși că o mână criminală le-a vrut răul. Asta cu atât mai mult cu cât gospodăria a mai fost incendiată la sfârșitul săptămânii trecute.

Chiar dacă sunt convinși că focul a fost pus intenționat la gospodăria lor, proprietarii nu știu cine le-ar fi vrut răul. După ce pompierii vor stabili cu exactitate cauzele incendiului, polițiștii vor deschide o anchetă pentru a stabili cine este vinovat.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top