miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

GRINDINĂ, ACOPERIȘURI DESPRINSE ȘI COPACI CĂZUȚI ÎN URMA FURTUNII DE DUMINICĂ, IN MEHEDINȚI

O furtună de 15 minute a făcut prăpăd în mai multe localități din Mehedinți, dar și în Drobeta Turnu Severin. Două acoperișuri au fost desprinse de vânt în oraș, iar unul dintre ele a căzut pe mai multe mașini parcate. Pompierii au lucrat până târziu în noapte să degajeze alte acoperisuri de tablă desprinse de vânt, dar și copaci care au blocat drumul județean 670. Nici grindina nu a ocolit județul și a afectat mai multe localități.

vantFurtuna a pornit în jurul orei 18.30 și chiar dacă nu a durat decât 15 minute a făcut prăpăd. Oamenii spun că ploaia nu a fost din abundență, dar vântul a spulberat acoperișurile de pe blocuri ca pe câteva foi de hârtie. Trei mașini care erau parcate au fost surprinse sub bucățile de tablă căzute.

În altă parcare din Drobeta Turnu Severin, furtuna a desprins acoperișul și a rămas suspendat. Pompierii au fost chemați să îndepărteze pericolulul, întrucât putea în orice moment să se prăbușească peste locatari. În acelaşi timp, drumul judeţean 670 care face legătura intre Drobeta Turnu Severin şi Baia de Aramă a fost blocat după ce mai mulţi copaci au fost rupţi şi aruncaţi pe carosdabil. Pompierii au degajat artera în câteva zeci de minute. Prăpăd a fost şi în localităţile Bobaiţa şi Bîrda, unde a căzut piatra.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top