sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

HANDBAL: O SEVERINEANCĂ LA NAŢIONALA DE HANDBAL, LA CAMPIONATUL EUROPEAN DIN UNGARIA

aneta-parvut-inca-3-ani-cu-hcm-baia-mare1366911422Componentă a formaţiei SCM Craiova, severineanca Aneta Pârvuţ a fost chemată la lot, după ce Ada Nechita şi-a luxat umărul şi se pare că nu va mai putea juca în următoarele partide la CE.

Plecată de la Tr. Severin, Aneta Pârvuţ a făcut la un moment dat parte din lotul fortmaţiei F.C. Baia Mare, actuala campioană a României la Handbal feminin. Ulterior, Pârvuţ s-a transferat la S.C.M. Craiova, unde evoluţiile bune au făcut să fie remarcată de tehnicianul Gheorghe Tadici. De altfel, Tadici ar fi atenţionat-o pe Pârvuţ că ar putea apela la serviciile ei în cadrulo acestui Campionat Europena şi iatză că acest lucru a venit în urma accidentării suferite de Ada Nechita.

Cotidianul ProSport scrie astăzi că “simţind că accidentarea jucătoarei de la Baia Mare este serioasă încă de marţi seara, Gheorghe Tadici a chemat-o imediat pe Aneta Pârvuţ la Debrecen. Aflată la ora meciului cu Danemarca acasă, la Tr. Severin, extrema dreaptă a formaţiei SCM Craiova a venit de urgenţă în Ungaria, iar după ora prânzului a efectuat şi primul antrenamnet” scriu jurnaliştii de la ProSport. „Sincer, îmi pare rău pentru Adriana, este o jucătoare bună, dar aşa este în sport, nu avem ce să facem. Eu sunt pregătită să intru în competiţie, mă simt pregătită, puţin emoţionată, dar sper ca totul să fie bine. Eu am făcut antrenamente în această perioadă, nu am luat vacanţă”, a declarat jucătoarea pentru acelaşi cotidian central.
“Extrema dreaptă a urmărit la TV primele două jocuri. „Au fost două meciuri diferite, mi-a plăcut foarte mult meciul cu Danemarca, s-a văzut că fetele au avut dorinţă şi au luptat până la capăt. Păcat pentru ce s-a întâmplat la finalul jocului, când ne-a scăpat victoria. În meciul cu Ucraina ne dorim să fim la fel de luptătoare ca şi în meciul cu Danemarca, să obţinem un rezultat bun şi să câştigăm”, a mai spus Pârvuţ, pentru ediţia online a cotidianului ProSport.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top