marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

IMPACT VIOLENT, DUPĂ NEACORDARE DE PRIORITATE


           Două autoturisme s-au făcut praf într-un accident produs marți, la Drobeta-Turnu-Severin. Cauza este o neacordare de prioritate, după ce un șofer nu a stat la stop și a intrat în coliziune cu mașina condusă regulamentar de un  tânăr. Din fericire, deși impactul a fost extrem de violent, cei doi șoferi nu au avut nevoie de intervenția pompierilor ajunși la locul accidentului cu mai multe autospeciale, dintre care și una de descarcerare.

          Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Independenții cu Matei Vasilescu, din Drobeta-Turnu-Severin. Șoferul care nu a stat la stop susține că de fapt ar fi oprit, dar a ieșit mai mult în intersecție, pentru că nu avea vizibilitate, moment în care a fost lovit de tânărul care circula regulamentar. 
        După impact, autoturismul condus de șoferul care nu a stat la stop a ricoșat într-un stâlp electric. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la locul accidentului, dar din fericire cei doi șoferi au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

         Pentru neacordare de prioritate, șoferul care nu a stat la stop va rămâne fără permis de conducere pentru 60 de zile și va fi amendat.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top