marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

INDIVIZI DIN PRAHOVA SI DIN PENITENCIARUL TULCEA AU INSELAT OPT MEHEDINTENI PRIN METODA ACCIDENTUL

Poliţişti din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, desfășoară luni, 7 percheziţii în judeţele Prahova şi Tulcea la persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda ,,accidentul”, care au creat într-o singură lună, un prejudiciu de 13 500 de euro și 49 100 lei.

urmaritȘase dintre percheziții se desfășoară în județul Prahova și una în Penitenciarul din Tulcea, polițiștii având indicii că la înșelăciunile prin metoda accidentul a participat un individ aflat după gratii.

Ofițerii de poliție au de pus în executare patru mandate de aducere, cei vizați urmând să fie aduși la sediul IPJ Mehedinți pentru audieri.

Potrivit Poliției Mehedințene, persoanele vizate  ar fi săvârşit 8 infracţiuni de înşelăciune, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. Acestea ar fi indus în eroare victimele pe care le contactau telefonic şi le spuneau că o persoană apropiată a produs un accident rutier grav.

Pentru înlăturarea consecinţelor penale ale accidentului, precum şi sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenţia personalului medical, victimelor le-ar fost solicitate sume curpinse între 15.000 – 20.000 lei şi 13.500 de euro, banii fiind ridicaţi de complici.

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top