sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

IOAN GIURA, ALES PREȘEDINTELE PSD STREHAIA

Peste 200 de social-democrați au participat duminică, la Conferința orășenească PSD Strehaia, în cadrul căreia s-a ales noul președinte al formațiunii politice, în persoana lui Ioan Giura, cel care va fi și candidatul PSD pentru primăria orașului, la alegerile locale din anul 2016.

IMAG0802

La fel cum s-au organizat alegeri în mai multe orașe și comune din Mehedinți, și la Strehaia s-a desfășurat duminică o conferință orășenească pentru alegerea președintelui Organizației.

Este însă și primul oraș din Mehedinți, unde conducerea se schimbă. Asta pentru că cel care a condus până acum PSD Strehaia, Vlad Bontea a renunțat să mai candideze, acesta fiind vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. În locul său, Ioan Giura a fost ales cu unanimitate de voturi, acesta având și responsabilitatea alegerilor din 2016, când urmează să candideze pentru funcția de primar.

IMAG0806
”Astăzi, prin  înțelepciunea noastră, politica strehăiană are un moment zero. Așa cum se cade, în urma unor alegeri, trebuie exprimate și unele angajamente. Eu, personal, mă angajez în fața dumneavoastră, Organizația PSD Strehaia, că alegerile locale următoare vor schimba în întregime administrația publică locală, prin alegerea din rândurile PSD a noului primar și a majorității consilierilor locali, deci, împlicit a viceprimarului.”, a declarat, Ionel Giura, în fața celor 200 de persoane care au participat la Conferința Orășenească.

Fostul președinte al PSD Strehaia, Vlad Bintea și-a arătat toată susținerea succesorul său la șefia organizației și pentru toți membrii organizației.

” În primul rând să câștige alegerile în 2016. În al doilea rând sunt convins că domnul Giura va schimba foarte mult în orașul Strehaia , pentru că după cum știți, actualul primar, după atâtea mandate nu a făcut nimic și sunt convins că prin felul domnului Giura de a se organiza, Primăaria Strehaia va bifa un mare câștig. Voi rămâne alături de această organizație. Aici mi-am început cariera politică.”, a declarat Vlad Bontea.

IMAG0809

Alegerea noului președinte s-a făcut în prezența șefului PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, cel care a fost reales și în funcția de președinte al Organizației PSD Vânju Mare.

”În ceea ce privește conferința orășenească a Organizației PSD, alegerile au avut loc sâmbăta trecută. Cum eu am fost ales și în 2006, și în anii trecuți, la fel și în anul acesta, am fost reales în funcția de președinte al Organizației PSD Vânju Mare. Astăzi a venit momentul să se desfășoare și conferința orășenească de la Strehaia. Aici vom avea o schimbare, fostul președinte Vlad Bontea renunță la funcția de președinte al Organizației Orășenești și avem un singur candidat în persoana domnului Giura, care din punctul meu de vedere va fi și primarul orașului Strehaia, începând de la anul.”, a declarat Aladin Georgescu.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top