sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

IONUȚ BUCULEASA ESTE NOUL ȘEF AL DIRECȚIEI PENTRU AGRICULTURĂ ȘI DEZVOLTARE RURALĂ MEHEDINȚI

Ionuț Buculeasa este noul șef al Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Mehedinți, acesta fiind numit prin ordin de ministru, pe o perioadă nedeterminată, în timp ce fostul director, Ștefan Răceanu a fost detașat la Ministerul Agriculturii.

vlcsnap-2017-11-03-18h29m16s135Decizia de a-l detașa pe Ionuț Buculeasa la DADR Mehedinți a fost luată de ministrul Agriculturii, Petre Daea, originar din Mehedinți, care susține că vrea să se dinamizeze activitatea la nivelul instituției din Mehedinți, în sensul de a se pune în aplicare proiecte precum cel prin care se acordă subvenții fermierilor care cultivă tomate, dar și pe cel care privește colectarea de lână de la crescătorii de animale.

”Se lucrează în prezent la înființarea de centre pentru colectarea de legume-fructe, dar și pentru lână. Ele sunt prinse în programul de dezvoltare și vor primi în curând finanțare.”, a precizat vineri, noul șef al DADR Mehedinți.

Ionuț Buculeasa are experiență în domeniu, acesta venind din cadrul Ministerului Agriculturii, mai exact de la Autoritatea de management pa PNDR.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top