miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

JUDO: CSM DROBETA AUR NAŢIONAL LA SENIORI CU O JUNIOARĂ

Sportivii CSM Drobeta au obţinut două medalii la Campionatul Naţional de Judo desfăşurat la Braşov, dintre care una de aur.

Într-un comunicatpoza seniori de presă transmis la redacţie, Clubul Sportiv Municipal Drobeta precizează că “în perioada 04-06.10.2013 orasul Brasov a fost gazda a Campionatului Naţional de seniori, de judo, individual, masculin si feminin, care a adunat la start 150 de sportivi.

CSM Drobeta a avut in competitie 4 sportivi doi dintre aceştia clasându-se pe locul I, Paraschiv Maria la categoria -78 kg şi locul III, Stan Alexandra, categoria +78 kg.

Desi este doar junioară, Paraschiv Maria a reusit cucerirea titlului la seniori, răzbunându-şi ‘’eşecul ‘’ de la Campionatul Naţional de Juniori unde a fost lângă podium (loc V) demonstand că PERSEVERENTA nu este întâmplător aleasă de către Federaţia Internaţionala de Judo, ca temă, pentru a celebra Ziua Judo-ului Mondial, 28 octombrie-ziua de nastere a lui Jigoro Kano, intemeietorul Judo-ului. Deasemenea, investitia CSM Drobeta in juniorii de valoare ai clubului, este cu adevarat un lucru important in sportul de performanta, aceasta materializandu-se , de fapt, in rezultatele sportivilor săi” se mai precizează în comunicatul de presă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top