sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

LA PRISTOL SE LUCREAZĂ LA CONSOLIDAREA DIGULUI

Potrivit ISU „Drobeta”, la nivelul judeţului Mehedinţi,  sunt inundate 12 hectare de teren agricol şi 18 hectare de păşuni în comuna Gârla Mare.

dunare

La ora 15:00 la staţia hidrometrică din localitatea Gruia s-a înregistrat cota de 698 cm, în creştere cu 4 centimetri faţă de raportarea de la ora 12:00.

Debitul defluent la S.H.E.N. Porţile de Fier I  este de 11292 m³/s iar la la S.H.E.N. Porţile de Fier II s-a înregistrat un debit defluent de 11541 m³/s.

Comitetul local pentru Situaţii de Urgenţă Pristol acţionează pentru consolidarea digului de apărare a satului Cozia cu  30 persoane şi  2 utilaje grele, iar din partea S.G.A. Mehedinţi 2 ingineri specialişti, 36 angajaţi cu 5 utilaje grele (1 încărcător frontal, 2 buldoexcavatoare, 1 autobasculată – 20 tone, 1 autospecială cu macara de  10 tone) şi o autoutilitară.

Pentru consolidarea aceluiaşi dig, Staţia de Pompieri Vânju Mare acţionează  în sprijinul CLSU Pristol cu  un echipaj format din 10 subofiţeri şi  1 autocamion de intervenţie pentru consolidarea cu saci de nisip a digurilor de apărare din comuna Pristol, sat Cozia.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top