miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

LIVIU DRAGNEA: „NU POT SĂ SPUN CUM VĂD SITUAŢIA DOMNULUI DUICU FIINDCĂ DIN PĂCATE NU-L VĂD”

Întrebat cum vede situaţia liderului PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, actualmente arestat preventiv într-un dosar de corupţie, vicepremierul Liviu Dragnea, prezent vineri la Turnu Severin, s-a ferit să facă prea multe comentarii. S-a rezumat doar la a spune că este mulţumit de modul cum îşi desfăşoară activitatea  organizaţia judeţeană  PSD Mehedinţi în lipsa acestuia.

dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, a declarat vineri la Drobeta Turnu Severin, că în opinia sa organizaţia judeţeană PSD Mehedinţi „face o treabă bună” şi în lipsa liderului său, Adrian Duicu, care se află în arest preventiv pentru fapte de corupţie.

„Se pare că cetăţenii din Mehedinţi la ultimul examen electoral, la europarlamentare, au văzut organizaţia noastră în bine, având un scor de peste 50 la sută şi cu o prezenţă semnificativă. Asta înseamnă că PSD-ul în Mehedinţi este văzut bine, ceea ce pentru mine este important şi ceea ce arată că organizaţia noastră PSD, conducerea judeţeană împreună cu colegii primari au făcut şi fac o treabă bună. Sunt mulţumit că organizaţia de aici reuşeşte să-şi menţină activitatea politică la un ritm corect”, a spus Liviu Dragnea.

În ceea ce-l priveşte pe Adrian Duicu, vicepremierul au declarat că: „Nu pot să spun cum văd situaţia domnului Duicu fiindcă din păcate nu-l văd. Îmi pare rău de situaţia în care se găseşte, dar nu putem face mai mult, nici nu avem acum, şi nici nu intenţionăm să facem mai mult”.

Întrebat dacă în cazul lui Adrian Duicu este vorba de un dosar politic, Dragnea s-a ferit să facă asemenea aprecieri.

„Nu pot să fac asemenea consideraţii şi nici nu vreau să fac asemenea consideraţii pentru că nu ştiu ce este acolo, pentru că nu am niciun fel de informaţii despre ce este în interior şi refuz să-mi dau cu părerea despre ceva ce nu ştiu sau să comentez. Categoric nu. Nici nu ştiu cât bine i-aş face dacă aş comenta”, a mai spus Liviu Dragnea vineri la Turnu Severin.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top