joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

LOVIURĂ DE TEATRU: ȘEFUL IPJ MEHEDINȚI SUSPENDAT ȘI CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR PENAL?

Dăm publicității o informație extrem de interesantă, care ne-a parvenit miercuri seară. Surse ce au dorit să-și păstreze anonimatul ne-au declarat că inspectorul șef al IPJ Mehedinți ar fi fost suspendat în cursul acestei zile, fiind cercetat într-un dosar penal pentru favorizarea infractorului și abuz în serviciu.

Mirel Dumitru ar putea pleca pe ușa din dos de la conducerea IPJ Mehedinți și chiar și-ar putea încheia cariera de polițist, în urma acestui dosar penal, în care este cercetat, desigur dacă infracțiunile de care este acuzat vor fi și probate. Din informațiile pe care le deținem până la această oră, Mirel Dumitru este acuzat că ar fi încercat să treacă cu vederea un furt care s-a produs chiar în ograda IPJ Mehedinți. Sursele noastre ne-au spus că un tânăr ofițer, care a terminat nu demult Academia de Poliție, repartizat la IPJ Mehedinți a căzut în patima jocurilor de noroc. Și a făcut-o atât de tare, încât a ajuns să fure o sumă de bani din biroul unui coleg de serviciu, adică chiar dintr-un birou al IPJ Mehedinți, bani pe care să îi joace la “păcănele”.

Doar că, cel mai probabil din dorința de a-și apăra tânărul subaltern, a cărui carieră în mod cert s-ar fi oprit aici, (oricum se va opri acum) ori pentru a nu înregistra un incident atât de grav, Mirel Dumitru nu a cerut să i se întocmească dosar penal acestui ofițer tânăr, care a făcut o faptă reprobabilă pentru oricine, dar mai ales pentru un om al legii. Întreaga poveste a ajuns la urechile procurorilor, iar acum, prin decizia de a nu-i fi întocmit dosar penal acestui ofițer, nu-i exclus ca Mirel Dumitru să-și fi încheiat cariera de polițist, pentru că s-a ales el cu o cercetare penală, care cine știe cum se va termina.

Acesta este cel de-al doilea caz al unui inspector șef al IPJ Mehedinți, care părăsește conducerea instituției într-un mod controversat, după ce în anul 2014, fostul comisar șef Ștefan Ponea era ridicat de ofițerii DNA, într-un amplu dosar de fapte de corupție. Deși a fost anchetat la vremea respectivă și a rămas mai bine de jumătate de an în arest, Ștefan Ponea și-a dovedit nevinovăția, fiind achitat de faptele pentru care era acuzat. Cu toate acestea, Ștefan Ponea nu a mai revenit niciodată la funcția pe care a deținut-o și nici măcar nu a mai fost angajat în poliție.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top