marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

LUCRĂRI DE ÎNTREȚINERE PE DRUMURILE JUDEȚENE DIN MEHEDINȚI

În această perioadă s-au efectuat reparații asfaltice pe drumul județean 671 E, pe sectoarele Poiana – Căzănești – DN 67A, respectiv Ciovârnășani- Șișești – Ilovăț, din județul Mehedinți. Lucrările au fost făcute din dispoziția președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și au fost necesare întrucât partea carosabilă era degradată, suprafața fiind afectată de gropi, fisuri si crăpături multiple, iar circulația se desfasura anevoios.

C524F0A5-2A6C-4F97-AFA2-59955975A554De asemenea, în perioada următoare se vor monta indicatoare rutiere, se vor marca treceri de pietoni și se va cosi vegetația.

CCFB5340-FE9B-4462-80B6-9270707B95A4Totodată, în urma sesizărilor primite din partea locuitorilor din zona de est a județului, conducerea Consiliului Județean Mehedinți a dispus măsuri de reprofilare a platformei drumului județean 607, pe tronsonul Strehaia – Grozești – limita cu județul Gorj. Aici, drumul devenise impracticabil întrucât în urma precipitațiilor se formaseră ravene, astfel că a fost nevoie de încărcare cu material și compactare, pentru ca șoferii să poată circula în condiții decente până la începerea lucrărilor ample de modernizare.
Drumul respectiv este parte a proiectului finanțat cu fonduri europene în valoare de peste 213 milioane lei, derulat de Consiliul Județean Mehedinți, prin care se vor moderniza și reabilita peste 112 kilometri de drumuri județene. În această perioadă se finalizează proiectul tehnic urmând ca apoi să fie demarate procedurile de achiziție pentru execuția lucrărilor.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top